• Ελληνικά
 • English
 • THCMagazino/ Διάφορα

  Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» & Διαγωνισμός Εxpress για 4 διπλές προσκλήσεις

  this article will be posted only in Greek

  Η Ελλάδα παράγει! Και ναι, παράγει καλά και ποιοτικά προϊόντα, κόντρα στις δυσκολίες και στα εμπόδια που φέρνει η οικονομική κρίση! Αυτά τα προϊόντα και οι παραγωγοί τους αξίζουν την προσοχή μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα πιθαμή προς πιθαμή για να τα γνωρίσουμε (εγώ πολύ θα το ήθελα, εδώ που τα λέμε… 😉 ). Η  Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από 18 – 21 Μαΐου, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό και να συγκεντρώσει προϊόντα από κάθε μεριά της πατρίδας μας, ώστε να τα γνωρίσουμε και να τα γευτούμε.

  Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» χαρακτηρίζεται ως η σημαντικότερη έκθεση για την ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας. Γαστρονομία, Τουρισμός, Πολιτισμός, είναι τα 3 βασικά υλικά  στην συνταγή της.

  ellados-gefsi

  Περιφέρειες, Δήμοι & Επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων  μαζί με την διοργανώτρια εταιρεία ALFA EXPO, στήνουν μια γιορτή ελληνικών γεύσεων και πολιτισμού, διαφορετική απ’ όσες έχουμε δει  έως τώρα,  μια έκθεση που αλληλεπιδρά με τον συμμετέχοντα και τον επισκέπτη. Μια ολόκληρη Παραδοσιακή Ελληνική Γειτονιά σκηνογραφείται στην κεντρική αίθουσα του  Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου  και δημιουργεί ένα αισθητικά άριστο περιβάλλον για την προβολή των προϊόντων. Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» αποτελείται από το Παντοπωλείο, το Καφέ & την Πλατεία του χωριού. Κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε για τις συμμετοχές στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

  Κατά την  επίσκεψή σας στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά εδέσματα που θα προετοιμάζουν Διάσημοι Σεφ καθημερινά στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο, καθίσετε στα τραπεζάκια στην πλατεία του χωριού για να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν, να δοκιμάστε αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, να γνωρίσετε την παράδοση του κάθε τόπου μέσω των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, να προετοιμάσετε το επόμενό σας ταξίδι στην Ελλάδα με τη βοήθεια των Δήμων & Περιφερειών που συμμετέχουν στην Έκθεση, να παρακολουθήσετε ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, να ανακαλύψετε τις γεύσεις της Ελλάδας μέσω των επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων, να επισκεφθείτε το χώρο με τη συλλογή εκθεμάτων από λαογραφικά μουσεία της Ελλάδας,  και να έρθετε σε επαφή με την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.

  Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι? 😉 To The Healthy Cook εξασφάλισε διπλές δωρεάν προσκλήσεις, οι οποίες θα κληρωθούν σε 4 τυχερούς την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στις 15.00. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την σελίδα του The Healthy Cook στο facebook και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην σχετική δημοσίευση.

  Πληροφορίες για την Έκθεση “Ελλάδος Γεύση”:

  Ιστοσελίδα: www.elladosgefsi.gr

  Facebook: https://www.facebook.com/elladosgefsi/

  Instagram: https://www.instagram.com/elladosgefsi/

  Επικοινωνία: info@elladosgefsi.gr

  Διοργανώτρια εταιρεία: ALFA EXPO

  Ώρες Λειτουργίας:

  Πέμπτη: 17.00-22.00

  Παρασκευή –Σάββατο- Κυριακή: 10.30-22.00

   

  Εγκαίνια:

  Πέμπτη: 19.00

   

  Εισιτήριο:

  3.00 ευρώ

   

  Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικήτριες είναι οι χρήστες του Facebook:

  Maria Kokkinou, Pelagia Nathanailidou, Sophia Tripa και  Σίτα Λένα

  Συγχαρητήρια!

  Share on Social Media
   
      

  You Might Also Like

  1 Comment

 • Reply
  peps@pepiskitchen
  15 Μαΐου, 2017 at 11:35 πμ

  Τελεια!!!!

 • Leave a Reply