Η πρώτη ελληνική baby πατάτα Lucia’s Farm

η  πρώτη ελληνική baby πατάτα τύπου “ραγού” Lucia’s Farm

Τα προϊόντα Lucia’s Farm τα γνωρίζουμε όλοι και τα εμπιστευόμαστε. Το νέο προϊόν της εταιρείας, η  πρώτη ελληνική baby πατάτα τύπου “ραγού” Lucia’s Farm, θα είναι σύντομα στην αγορά. Το νέο μας αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες από τον κ. Θ. Ευθυμιάδη, διευθύνων σύμβουλο της Hellenic Farming.

Στη ζεστή ατμόσφαιρα του  Upper bistrot στο κέντρο της Αθήνας, συναντήθηκαν οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι, πελάτες και συνεργάτες  με τους ανθρώπους της Lucia’s Farm και τον brand ambassador chef Σωτήρη Κοντιζά, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σχέδια, τις ενέργειες και τα προϊόντα τους.

η  πρώτη ελληνική baby πατάτα τύπου “ραγού” Lucia’s Farm

Ο κ. Θ. Ευθυμιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Farming, η οποία διακινεί τα προϊόντα του brand Lucia’s Farm έκανε μια σύντομη παρουσίαση για το brand: την ελληνικότητα, την σταθερή ποιότητα, την ασφάλεια στους καταναλωτές ,την υπέροχη γεύση και άρωμά του. Η υδροπονική καλλιέργεια τομάτας είναι φιλική προς το περιβάλλον, γιατί ελαχιστοποιεί την χρήση χημικών και καταναλώνει πολύ λιγότερο νερό από τις κλασσικές μεθόδους.

Ειδικότερα σε ότι αφορά την πατάτα ο κ. Θ. Ευθυμιάδης, συμπλήρωσε ότι οι πατάτας Lucia’s Farm, επιλέγονται μετά από χρόνια δοκιμών, τόσο στο χωράφι όσο και γευστικά ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα. Οι πατάτες είναι μονοποικιλιακές ώστε να αναγνωρίζονται από τον καταναλωτή. Το νέο προϊόν της εταιρίας είναι η  baby πατάτα Lucia’s Farm τύπου “ραγού”  που έρχεται να καλύψει μια νέα ανάγκη της ελληνικής αγοράς αφού μέχρι τώρα όλες οι ποσότητες πατάτας baby – τύπου ραγού, που διακινούνταν στην Ελληνική αγορά ήταν εισαγόμενες.

η  πρώτη ελληνική baby πατάτα τύπου “ραγού” Lucia’s Farm

Τέλος ο Brand Ambassador, chef κ. Σωτήρης Κοντιζάς, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη γεύση  και άρωμα που έχουν τα τοματίνια Lucia’s Farm. Μετά τη βιωματική εμπειρία του επισκεπτόμενος  τους εξαιρετικούς χώρους  του θερμοκηπίου όπου καλλιεργούνται υδροπονικά  τα τοματίνια Lucia’ Farm, συστήνει στους καταναλωτές  να προτιμούν  ανεπιφύλακτα τα συγκεκριμένα προϊόντα για την ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλειά τους. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχει μεγάλη σημασία που τα προϊόντα της Lucia’ s Farm είναι τυποποιημένα. Έτσι γνωρίζουμε, εμείς που τα χρησιμοποιούμε πολύ, πόσο γευστικά και ποιοτικά ξεχωριστά είναι. Το ίδιο πρέπει να γίνεται με όλα τα προϊόντα».

 Μεγάλη εντύπωση του προκάλεσε ο φυσικός τρόπος της γονιμοποίησης από τους βομβίνους,  η φυσική καταπολέμηση των «κακών» εντόμων από τα καλά έντομα και η θετική διάθεση στο εργασιακό περιβάλλον.

Η Lucia’s Farm είναι μέλος της οικογένειας του Ομίλου Ευθυμιάδη, που εδώ και οκτώ δεκαετίες εργάζεται για μια ολοένα πιο ποιοτική, ορθολογική και αειφορική γεωργία.

Share on Social Media