• Ελληνικά
  • English
  • Συνταγές

    Το The Healthy Cook στο 2ο φεστιβάλ Ευ Ζην

    Το The Healthy Cook στο 2ο φεστιβάλ Ευ Ζην – The Healthy Cook goes to the 2nd Wellbeing Festival

    Την Κυριακή 1η Ιουνίου  οι Surfers 4 Life διοργανώνουν για 2η χρονιά το φεστιβάλ «Ευ ζην» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ηµέρας Επιζώντων Καρκίνου και συνεχίζουν την επιτυχημένη τους προσπάθεια κατακτώντας τους εξής στόχους:

    • Να στείλει το ενδυναμωτικό μήνυμα «Είμαι Νικητής» σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο,
    • Να διαδώσει τα μυστικά της ευεξίας και να προτείνει συμπληρωματικούς τρόπους διαχείρισης κρίσεων, καταρρεύσεων και ασθενειών
    • Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των ΜΚΟ ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων).

    Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά και  περιλαμβάνει αθλήματα, ομιλίες ειδικών σχετικά με την ευεξία και την διατροφή, σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών, βιωματικά εργαστήρια, , δωρεάν εξέταση και ψυχαγωγικό πρόγραμμα από γνωστούς καλλιτέχνες. Παρουσιάζουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    food4good

    Το Food4Good και οι 42 προσκεκλημένοι τους, ανάμεσα στους οποίους είμαι και εγώ με το TheHealthyCook, στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life και προσφέρουμε φαγητό για καλό σκοπό στο Φεστιβάλ “Ευ Ζην”.

    Ένας πλούσιος μπουφές με σπιτικά φαγητά και γλυκά, στα πλαίσια του Ευ ζην, θα είναι στην διάθεση του κοινού με 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των ΜΚΟ ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων).

    Την παρουσία και την δράση της ομάδας Food4Good και των 42 προσκεκλημένων στηρίζουν έμπρακτα και με διάθεση προϊόντων:

    Μέλι Αττική-Πίττας, Fytro, Γιώτης, Creta Farm, Φάγε, Farmers Republic, ΑΒ Βασιλόπουλος, Χαλβαδοποιία Χατζηγαβριήλ, Maggi, stokarotsi.gr, Τυροκομείο Κωσταρέλος, Simply Greek, Κρεοπωλείο Παπούλιας, Κρεοπωλείο Λόγος,INTERTRADE HELLAS A.B.E.E.

    Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις παράλληλες δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλους!

    Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

    Αν θέλετε να έρθετε στο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην και δεν έχετε μεταφορικό μέσο, υπάρχει λύση!  Ένας από τους χορηγούς του 2ου Φεστιβαλ Ευ Ζην, μας παραχώρησε δύο πούλμαν για να μας εξυπηρετήσει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας!

    Από την στάση Παλλήνη λοιπόν του Προαστιακού και του Μετρό (γραμμή 3), απο τις 9:30 το πρωί και ανά μία ώρα αναχωρεί πούλμαν για το Κωπηλατοδρόμιο!

    Και η επιστροφή από Κωπηλατοδρόμιο προς τον σταθμό Παλλήνη θα είναι ανά ώρα και ακριβώς ως και τις 20:00 το βράδυ!

     

    Σας περιμένουμε!

    Share on Social Media
     
        

    You Might Also Like

    1 Comment

  • Reply
    Εντυπώσεις από το 2ο Φεστιβάλ Ευ ζην
    31 Ιουλίου, 2020 at 11:03 πμ

    […] Επιζώντων Καρκίνου διοργανώθηκε, από τους Surfers4Life,  το 2o Φεστιβάλ Ευ Ζην. Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο […]

  • Leave a Reply