Κατά καιρούς, εκεί που ξεφυλλίζω ένα βιβλίο μαγειρικής, ή, ένα περιοδικό, ή εκεί που σερφάρω στο διαδίκτυο, συναντάω κάποια πολύ έξυπνα tips σχετικά με την κουζίνα. Αποφάσισα λοιπόν να αρχίσω να μοιράζομαι μαζί σας αυτά που θεωρώ πολύ χρήσιμα.
Αν είστε λάτρεις του καφέ, όπως εγώ, θα λατρέψετε αυτό το tip. Γιατί προσθέτοντας παγάκια από καφέ στον αγαπημένο σας κρύο καφέ, αντί για απλά παγάκια νερού, ο καφές σας δεν νερώνει όταν αυτά λιώσουν κι έτσι τον απολαμβάνετε περισσότερο!!
Απλά φτιάχνεται τον αγαπημένο σας καφέ προσθέτοντας όση ζάχαρη επιθυμείτε, γεμίζετε με αυτόν μια θήκη για παγάκια, και χρησιμοποιείστε τα κάθε φορά που φτιάχνετε τον καφέ σας.
Αν ο δυνατός καφές δεν είναι ο αγαπημένος σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καφέ χωρίς καφεΐνη για τα παγάκια σας. Εναλλακτικά, γεμίστε ένα ποτήρι με παγάκια από καφέ και προσθέστε κρύο γάλα.
Καλή απόλαυση!
9 Comments
peps
7 Ιουλίου, 2014 at 8:23 πμΔεν είμαι του καφέ…..αλλά το tip σκίζει!!!!!!!!!!
The Healthy Cook
7 Ιουλίου, 2014 at 10:35 μμεσύ δοκίμασέ το με τσάι!!
Χρυσαυγή
7 Ιουλίου, 2014 at 8:43 πμΕντάξει!!! Άπαιχτη ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο!
The Healthy Cook
7 Ιουλίου, 2014 at 10:35 μμ🙂
createwithheart
7 Ιουλίου, 2014 at 1:42 μμΚαταπληκτική ιδέα Ευάκι μου…. ότι καλύτερο για τον καλοκαιρινό καφέ μας, που συνήθως “χαλάει” απ’τα πολλά παγάκια! Εγώ συνήθως φτιάχνω παγάκια από σπιτική λεμονάδα και είναι φοβερά!! Μια άλλη ωραία ιδέα όμως είναι να ρίξτε μέσα στις παγοθήκες κομμάτια λεμονιού, ολόκληρα μούρα, βατόμουρα ή φύλλα μέντας. Γεμίζετε τις παγοθήκες με νερό και τις βάζετε στον καταψύκτη. Μετά χρησιμοποιήστε τα πολύχρωμα παγάκια για να σερβίρετε χυμούς, αναψυκτικά ή κρύο τσάι! Φιλιά! 🙂
The Healthy Cook
7 Ιουλίου, 2014 at 10:36 μμΩραίες ιδέες μας έδωσες Ελενάκι!!
Katerina
8 Ιουλίου, 2014 at 10:18 πμΚαφέ δεν πίνω αλλά πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα!
The Healthy Cook
8 Ιουλίου, 2014 at 11:03 μμΣ’ ευχαριστώ Κατερίνα!!! Ευχαριστώ επίσης που επισκέφτηκες το μπλογκ