Home » Το The Healthy Cook πάει στο 1ο Lifeme Workshop (10 Δωρεάν προσκλήσεις)

Το The Healthy Cook πάει στο 1ο Lifeme Workshop (10 Δωρεάν προσκλήσεις)

1ο Lifeme Workshop

this post is posted in Greek only

Στην προηγούμενη ανάρτηση σας είπα πως σας έχω ευχάριστα νέα και σήμερα ήρθε η ώρα  να σας τα ανακοινώσω. Το The Healthy Cook θα συμμετέχει στο 1ο Lifeme  Workshop, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, σε ένα ευχάριστο, γεμάτο ζωή περιβάλλον, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν το ευ ζην.

Το 1ο Lifeme Workshop είναι μια διαδραστική εκδήλωση που πρεσβεύει τον υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής. Απευθύνεται σε όσους έχουν αποφασίσει πως η καθημερινότητά τους θα κυλάει με υγιεινές επιλογές για καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και σε εκείνους που αναγνωρίζουν πως έχουν αφεθεί στην τοξικότητα και θέλουν να το αλλάξουν.

1ο Lifeme Workshop

Διοργανωτής είναι η ομάδα του LIFEME.GR, το μοναδικό site στη χώρα μας που υποστηρίζει – μέσα από αυστηρές προδιαγραφές – τον υγιεινό τρόπο ζωής και συγκεντρώνει τη γνώση  και την εμπειρία μέσα σε μια πλατφόρμα οικεία στο χρήστη, η οποία λειτουργεί σαν τον απόλυτο οδηγό της καλής ζωής.

Μέσα στο σύγχρονο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α, θα αναπτυχθεί το LIFEME WORKSHOP κι εκεί θα σας περιμένουν έμπειροι ειδικοί από διαφορετικούς χώρους για να σας μυήσουν στη δική τους μαγεία.

1ο Lifeme Workshop

Το   1ο Lifeme  Workshop περιλαμβάνει:

  • Συνάντηση κι ανταλλαγή απόψεων με Διατροφολόγους για: Yγιεινή, Αθλητική, Παιδική και Vegan Διατροφή καθώς και διατροφικές διαταραχές και πρακτικές συμβουλές από 10 κορυφαίους Διατροφολόγους.
  • Γευστικές δοκιμές 35 καινοτόμων προϊόντων.
  • Παρουσιάσεις υγιεινής μαγειρικής από τα 3 καλύτερα υγιεινά Εστιατόρια της Αθήνας και  Healthy Food Bloggers. 
  • Αθλητικές δραστηριότητες με τα καλύτερα Γυμναστήρια της Αθήνας (Pilates, Yoga Cross-training, , TRX, Surfset, Trampoline, Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, κλπ. )
  • Αθλητική μόδα για κάθε ηλικία και στυλ.

Θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί να μαγειρέψουμε παρέα  από τις 12:00-12:45, δύο γρήγορες και εύκολες συνταγές για Energy Snacks με λίγα υλικά. 10 Τυχεροί αναγνώστες του blog θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν το 1ο Lifeme Workshop και να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την εκδήλωση αυτή.

Όροι Διαγωνισμού:

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του random.org. Ο διαγωνισμός διαρκεί από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 28 Μαρτίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα εφόσον έχουν δώσει στοιχεία επικοινωνίας. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 30 Μαρτίου σε αυτόν τον ιστότοπο.

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία από τις απαιτούμενες ακόλουθες ενέργειες:

  • Κάντε Like στη σελίδα του The Healthy Cook στο Facebook (αν δεν το έχετε ήδη κάνει), κάντε Like και αφήστε ένα σχόλιο στην σχετική ανάρτηση κάνοντας tag 2 φίλους που θα τους ενδιέφερε το event. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται το like και το σχόλιο  στην σχετική ανάρτηση στο facebook).
  • Ακολουθήστε το The Healthy Cook στο Instagram και αφήστε σχόλιο στην σχετική ανάρτηση, κάνοντας tag 2 φίλους που θα τους ενδιέφερε το event. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται το like και το σχόλιο στην σχετική ανάρτηση στο Instagram).

Σημείωση: Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θεωρούνται εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία που αφορά τον διαγωνισμό. Οι διπλές προσκλήσεις θα περιμένουν τους νικητές στην είσοδο του 1ου Lifeme Workshop, στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α, την ημέρα της εκδήλωσης.

Καλή επιτυχία!

Update 30/03/2018: Τα αποτελέσματα έχουν βγει και οι νικητές είναι οι κάτωθι:

Anna Ventouri, με την συμμετοχή της στο facebook
Ντιανα Κρικου, με την συμμετοχή της στο facebook
Eva Kasapi, με την συμμετοχή της στο facebook
Vivi Koletsi, με την συμμετοχή της στο facebook
anny9a, με την συμμετοχή της στο instagram
kate.oikonomou, με την συμμετοχή της στο instagram
_nassia_, με την συμμετοχή της στο instagram
Betty Sinari, με την συμμετοχή της στο facebook
Panagiotis Katsanosll , με την συμμετοχή τoy στο facebook
roumeliotivasiliki, με την συμμετοχή της στο instagram

Παρακαλούνται οι νικητές να μου αποστείλουν το ονοματεπώνυμο τους όπως αναγράφεται στην αστυνομική τους ταυτότητα. Θα τα πούμε εκεί!   😉

 

Κυριακή 15 Απριλίου 2018 από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ

στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.

1ο Lifeme Workshop

Πληροφορίες:

Η γενική είσοδος στο 1ο Lifeme  Workshop είναι 3 ευρώ. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποια δραστηριότητα θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον αντίτιμο για την συμμετοχή σας. Δείτε περισσότερα εδώ.Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν δωρεάν είσοδο.

ΥΓ. Dress Code: Όσοι θα συμμετάσχουν στις αθλητικές δραστηριότητες θα πρέπει να έρθουν με Sporty Chic ένδυση!  (Μην ξεχάσετε τα sneakers σας, το αγαπημένο κολάν/φόρμα σας και φυσικά την καλή σας διάθεση!).

Portalhttp://lifeme.gr/

To site της εκδήλωσης: http://lifemeworkshop.gr/

Video: https://youtu.be/-JXDGuAxh6Q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.