• Ελληνικά
  • English
  • Vegan/ Για χορτοφάγους/ Μπισκότα/ Νηστίσιμα/ Σνακς/ Στο χέρι/ Συνταγές/ Χειροποίητα Βρώσιμα Δώρα

    Σπιτικά Μπισκότα Digestive

    Καλή εβδομάδα σε όλους! Επιτέλους, το έσβησα και αυτό από την μακριά λίστα. Ήθελα πολύ καιρό να φτιάξω σπιτικά μπισκότα digestive, όσο πιο υγιεινά γίνονται. Και όχι μόνο μου βγήκαν με την πρώτη (τρελή χαρά 🙂 ), αλλά είναι τόσο νόστιμα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά του εμπορίου!Έχω χρησιμοποιήσει μπισκότα digestive σε πολλές συνταγές του μπλογκ, τις οποίες μπορείτε να τις δείτε εδώ. Τώρα, όλα αυτά θα τα φτιάχνω με σπιτικά μπισκότα.

    Ο τρόπος παρασκευής τους είναι πολύ απλός. Βάζεις όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων, τα ανακατεύεις για πολύ λίγο, βάζεις την ζύμη στο ψυγείο και την αφήνεις περίπου 1 ώρα. Την ανοίγεις με έναν πλάστη, και ψήνεις τα μπισκότα 10 λεπτά. Έτοιμα!

    Το καλύτερο όλων? Γίνονται και vegan ή νηστίσιμα και είναι το ίδιο νόστιμα! Απλά θα αντικαταστήσετε το γάλα αγελάδας που χρησιμοποίησα με γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό γάλα επιλογής σας.

    Homemade Digestive Cookies – Σπιτικά Μπισκότα Digestive

    Διαβάζοντας τα υλικά θα δείτε πως έχω χρησιμοποιήσει λάδι καρύδας αντί για βούτυρο. Η διαφορά στη θερμιδικά αξία δεν είναι μεγάλη. Από διατροφικής άποψης, τόσο το βούτυρο όσο το λάδι καρύδας, είναι φορτωμένα με κορεσμένα λίπη. Αυτό σημαίνει:

    87 τοις εκατό των λιπών – ή 12 γραμμάρια ανά κουταλιά της σούπας- του λαδιού καρύδας είναι κορεσμένα λίπαρά και

    51 τοις εκατό των λιπών -ή 7 γραμμάρια ανά κουταλιά- στο βούτυρο είναι κορεσμένα λιπαρά.

    Παρά την πρόσφατη αναθεώρηση των ερευνών ότι μια διατροφή με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά δεν φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, πρέπει να τονίσουμε πως δεν είναι όλα τα κορεσμένα λιπαρά ίδια.

    Μερικά από τα κορεσμένα λιπαρά οξέα στο λάδι καρύδας και το βούτυρο είναι μέσης αλύσου λιπαρά οξέα (MCTs).  Το λάδι καρύδας αποτελείται από λιπαρά οξέα μέσης αλύσου ή MCTs σε περιεκτικότητα 50%, ενώ το βούτυρο σε 15%.

    Το κύριο κορεσμένο λιπαρό οξύ καρύδας είναι το MCT λαυρικό οξύ. Έρευνες δείχνουν ότι, ενώ εγείρει την «κακή» χοληστερόλη LDL, συγχρόνως βελτιώνει την ευεργετική χοληστερόλη HDL, και ως εκ τούτου μπορεί να έχει ουδέτερη επίδραση στον κίνδυνο καρδιακής νόσου. Τι είναι μοναδικό στο MCT είναι πώς το σώμα μας το επεξεργάζεται? Απλά διασπώνται στο σώμα διαφορετικά από άλλα λίπη και μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό να αποθηκεύονται ως λιπώδης ιστός, αλλά μετατρέπονται σε μια ειδική μορφή ενέργειας που χρησιμοποιείται άμεσα από την κυκλοφορία του αίματος. Δηλαδή, τα λίπη μεταβολίζονται γρηγορότερο από το ήπαρ, αυξάνοντας το μεταβολικό ρυθμό έως και 15%. Το κύριο λιπαρό οξύ στο βούτυρο είναι παλμιτικό οξύ, το οποίο φαίνεται να προκαλεί την συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες σας.

    Homemade Digestive Cookies – Σπιτικά Μπισκότα Digestive

    Να ξεκαθαρίσω βέβαια πως σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ πως το βούτυρο δεν είναι υγιεινό. Είμαι από εκείνους που, σχεδόν πάντα, προσθέτω λίγο βούτυρο στα φαγητά μου. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, όλοι όσοι είχαν καταδικάσει το βούτυρο ως το χειρότερο τρόφιμο, τώρα πια έχουν ανασκευάσει. Το ίδιο όμως συνέβη και με το λάδι καρύδας, πριν από δυο τρία χρόνια, που θεωρήθηκε «αμαρτωλό» λόγω των κορεσμένων λιπαρών. Κι αυτό άλλαξε στην πορεία.

    Αν δεν μπορείτε να βρείτε λάδι καρύδας, χρησιμοποιήστε βούτυρο αγελάδας στην ίδια ποσότητα, αλλά παγωμένο και κομμένο σε κομμάτια.

    Για την συνταγή αυτή χρησιμοποίησα το πραγματικά υπέροχο βιοδυναμικό αλεύρι ολικής από αλεσμένο σε πετρόμυλο βιοδυναμικό σιτάρι  triticum dicoccum (emmer) της εταιρείας The Trinity Farm, που πολύ ευγενικά μου έστειλαν να δοκιμάσω.

    Σπιτικά Μπισκότα Digestive

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 3,67 out of 5)
    Loading...
    Serves: 20 περίπου μπισκότα
    Prep Time: 10 λεπτά (+60 λεπτά αναμονή)

    Ingredients

    • 1 1/3 φλυτζάνια (100 γρ.) νιφάδες βρώμης
    • 1 φλυτζάνι (100 γρ.) αλεύρι ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι
    • 1/3 φλυτζανιού (50 γρ.) ζάχαρη καρύδας*
    • ½ φλυτζάνι (110 γρ.) λάδι καρύδας**
    • 1 κουταλάκι baking powder
    • 1 τσιμπιά αλάτι
    • 1 ½ κουταλιά κοπανισμένος λιναρόσπορος (προαιρετικό)
    • ¼ φλυτζανιού (60 ml) γάλα 2% λιπαρά – πιθανόν να μην χρειαστεί όλο – (για την vegan εκδοχή δείτε την σημείωση***)

    Instructions

    1

    Βάλτε τις νιφάδες βρώμης στον επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε τις για 2-3 δευτερόλεπτα για να αλεστούν ελαφρώς.

    2

    Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το γάλα και ανκατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν, 10 δευτερόλεπτα περίπου.

    3

    Προσθέστε το γάλα, λίγο λίγο μέχρι να αρχίσει να δημιουργείται η ζύμη. Πιθανότατα να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε όλο.

    4

    Βγάλτε την ζύμη από τον επεξεργαστή, πλάστε τη με τα χέρια σας μια δυο φορές, και κάντε τη μια μπάλα. Τυλίχτε τη με διάφανη μεμβράνη τροφίμων και βάλτε τη στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.

    5

    Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα και στρώστε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

    6

    Τοποθετείστε την ζύμη ανάμεσα σε δύο κόλλες αντικολλητικό χαρτί και με έναν πλάστη ανοίξτε τη σε πάχος 6 χιλιοστών περίπου.

    7

    Κόψτε τα μπισκότα με ένα κουπ-πατ διαμέτρου 6 εκατοστών (δείτε αυτά, είναι πολύ πρακτικά γιατί μπορούν να δώσουν και ίσιο και σγουρό περίγραμμα στα μπισκότα!) και τοποθετείστε τα πάνω στο ταψί.

    8

    Ψήστε τα για περίπου 12-15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα στις άκρες τους.

    9

    Βγάλτε τα από τον φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε μια σχάρα μέχρι να κρυώσουν τελείως.

    Nutrition

    • 99 Calories
    • 10g Carbohydrates
    • 6g Fat
    • 1g Fiber
    • 1g Protein
    • 5g Saturated fat
    • 10mg Sodium
    • 3g Sugar

    Notes

    *Αν δεν βρίσκετε ζάχαρη καρύδας χρησιμοποιήστε 1/3 φλυτζανιού καστανή ανεπεξέργαστη ζάχαρη.

    ** Αν δεν βρίσκετε λάδι καρύδας, χρησιμοποιήστε βούτυρο αγελάδας στην ίδια ποσότητα, αλλά παγωμένο και κομμένο σε κομμάτια.

    *** Για την vegan ή νηστίσιμη εκδοχή αντικαταστήσετε το γάλα αγελάδας με γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό γάλα επιλογής σας.

    Διατροφική αξία ανά μερίδα (22g)

     

    ♥ Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή και θέλετε να δείτε κι άλλες τέτοιες, κάντε δωρεάν εγγραφή στο The Healthy Cook και κάθε νέα συνταγή θα έρχεται στο email σας!  😉 

    Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το μπλογκ έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, ή προτού εντάξεις κάποια ιδιαίτερη τροφή στο καθημερινό σου διαιτολόγιο, μίλησε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.Ιδίως αν πάσχεις από κάποια σοβαρή πάθηση.

    Homemade Digestive Cookies – Σπιτικά Μπισκότα Digestive

     

    Homemade Digestive Cookies – Σπιτικά Μπισκότα Digestive

     

    Homemade Digestive Cookies – Σπιτικά Μπισκότα Digestive

     

    Share on Social Media
     
        

    You Might Also Like

    43 Comments

  • Reply
    peps@pepi's kitchen
    23 Μαΐου, 2016 at 7:40 πμ

    Πολύ ωραίες φωτογραφίες, πάντα διαφορετικές και ξεχωριστές!!!!
    Τα digestive δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω τα σπιτικά!!!!
    Bonjour!!!

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:53 μμ

      θα αλλάξεις γνώμη, να ξέρεις! 😉

      • Reply
        peps@pepi's kitchen
        7 Οκτωβρίου, 2016 at 2:05 μμ

        Φανταστικά!!! Τα έφτιαξα με 70γρ ελαιόλαδο γιατί δεν είχα λάδι καρύδας και βγήκαν σούπερ!

        • Reply
          The Healthy Cook
          7 Οκτωβρίου, 2016 at 10:05 μμ

          ααα, τέλεια! ευχαριστώ πολύ! καλοφάγωτα!

  • Reply
    tanja@the green mixer
    23 Μαΐου, 2016 at 10:05 πμ

    Μου θύμισες ότι έχω και εγώ στη λίστα μου αυτή τη συνταγή και ήρθε η ώρα να την σβήσω, έχω και όλα τα υλικά, οπότε βλέπω να γίνεται σύντομα. Φοβερές φωτος όπως πάντα!

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:53 μμ

      ευχαριστώ πολύ Τάνια!

  • Reply
    Αγγελική | CooKika
    23 Μαΐου, 2016 at 1:24 μμ

    Μμμμ, τι λαχταριστά που δείχνουν στις φωτογραφίες!! Πάντα ήθελα να δοκιμάσω σπιτικά digestive και μόλις μας έδωσες την ιδανικότερη συνταγή!
    Το λάδι καρύδας το χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση, χωρίς βέβαια να εγκαταλείπω το βουτυράκι που έχει κι αυτό την χάρη του…
    Καλή εβδομάδα, σε φιλώ!

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:52 μμ

      ευχαριστώ! φιλιά!

  • Reply
    neanikon
    23 Μαΐου, 2016 at 10:37 μμ

    Τι ωραία που έγιναν Εύη! Και τι καλά υλικά! Η ζάχαρη καρύδας έχει υπέροχη γεύση!
    Θα τα βάλω στην todo λίστα μου 😉
    Καλό Βράδυ!!!!!!!!!!!!!

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:52 μμ

      🙂

  • Reply
    mia maria
    24 Μαΐου, 2016 at 10:18 πμ

    Πόσο ωραία φαίνονται και πόσο λαχταριστά! Μου αρέσουν πολύ τα digestive αλλά και εγώ τα χρησιμοποιώ σε διάφορα γλυκά! Ευκαιρία να τα φτιάξω λοιπόν.

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:51 μμ

      χαίρομαι! φιλιά Μαράκι!

  • Reply
    Culinary Flavors
    24 Μαΐου, 2016 at 11:41 πμ

    Καταπληκτικά και έτσι μπορεί κανείς να φτιάξει cheesecake από την αρχή μέχρι το τέλος απόλυτα σπιτικό! Πολλά φιλιά!

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:50 μμ

      ή να τα φάει όλα σκέτα 😀
      φιλιά Κατερινάκι!

  • Reply
    Ξανθή
    24 Μαΐου, 2016 at 8:53 μμ

    Όπως πάντα πληρέστατη πρόταση!!
    Φιλιά

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:49 μμ

      🙂

  • Reply
    dolmadaki
    25 Μαΐου, 2016 at 10:22 πμ

    καλημερουδια!! υπεροχα!! αδυναμια σε αυτα τα μπισκοτα οποτε θα τα δοκιμασω καποια στιγμη!!

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:48 μμ

      τέλεια! περιμένω εντυπώσεις!

  • Reply
    Marion
    25 Μαΐου, 2016 at 11:18 μμ

    Πολύ ωραία τα σπιτικά μπισκότα κι αν ειναι και digestive, ακόμα καλύτερα.
    Πολύ ωραίες και οι πληροφορίες που μας δίνεις Ευη.

    Φιλιά 🙂

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:48 μμ

      ευχαριστώ Μάριον! φιλιά!

  • Reply
    Ερμιόνη
    26 Μαΐου, 2016 at 8:22 μμ

    Είναι τα αγαπημένα μου μπισκότα!
    Και η σπιτική τους εκδοχή είναι πράγματι υπερνόστιμη!
    Φοβερή και η επιφάνεια φωτογράφισης 🙂
    Σε φιλώ!

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:47 μμ

      και μένα τα αγαπημένα μου είναι!
      ευχαριστώωω!

  • Reply
    Ζωή-Ζίτσα Γρίσπου
    27 Μαΐου, 2016 at 12:15 μμ

    Χαίρετε, χαίρετε! Φανταστική συνταγή και σίγουρα προτιμότερο να τα φτιάχνουμε στο σπίτι από να τα αγοράζουμε (μια που, προσωπικά, τα χρησιμοποιώ αρκετά τακτικά!). Το πρόβλημά μου όμως είναι ένα: Αν δεν έχει κάποιος κουζινομηχανή πώς προετοιμάζει τη ζύμη; μούλτι και ζύμωμα; (κάπως έτσι το φαντάζομαι αλλά το σκέφτομαι σωστά;). Ευχαριστώ πολύ :))

    • Reply
      The Healthy Cook
      28 Μαΐου, 2016 at 6:44 μμ

      καλησπέρα κυρία Γρίσπου!
      χαίρομαι που σας αρέσει! Μπορείτε να τα κάνετε και χωρίς κουζινομηχανή, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας. Απλά θα θέλει λίγη πιο πολύ ώρα ζύμωμα.
      σας ευχαριστώ πολύ!

  • Reply
    Vicky Vlastou
    30 Σεπτεμβρίου, 2016 at 10:21 μμ

    Καλησπερα σας έχω δυο απορίες στην γειτονιά μου στα βιολογικά δεν βρίσκω λάδι καρύδας έχει μόνο βούτυρο καρύδας μπορώ να χρησιμοποιησω αυτό αντί το κλασικό βούτυρο και αντί νιφάδες βρώμης μπορώ να χρησιμοποίησω νιφαδες φαγοπυρου η αλευρι φαγοπυρου και αλεύρι ντιγκελ αντί για ολικης?Πολλές οι ερωτήσεις μου ε???

    • Reply
      The Healthy Cook
      30 Σεπτεμβρίου, 2016 at 11:16 μμ

      Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο The Healthy Cook!
      Εδώ είμαι εγώ για να απαντάω στις ερωτήσεις σας 😉 Ας τα πάρουμε με την σειρά:
      α) Το raw coconut butter δεν συνιστάται για μαγειρική, αλλά για να τρώγεται ωμό. Δείτε αυτό το άρθρο από αξιόπιστο αμερικάνικό site και θα σας λυθούν οι απορίες: http://www.thekitchn.com/whats-the-difference-between-coconut-oil-coconut-butter-word-of-mouth-220164
      Μπορείτε να βρείτε λάδι καρύδας και στα μπαχαράδικα στο κέντρο της Αθήνας (αν μένετε στην Αθήνα) και στον Σκλαβενίτη.
      β) Ναι, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις νιφάδες βρώμης με νιφάδες φαγόπυρου.
      γ) Όσον αφορά τα αλεύρια, δεν θα σας συνιστούσα το αλεύρι φαγόπυρου για αυτή την συνταγή γιατί έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά σε σχέση με τα άλλα αλεύρια. Με αλεύρι ντίνκελ θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει να έχετε στο νου σας πως μπορεί να παίξουν λίγο οι αναλογίες.
      Ελπίζω να βοήθησα. Θα χαρώ πολύ να μάθω νέα αν τελικά τα δοκιμάσετε!
      Καλό σας βράδυ!

  • Reply
    Stavroula
    21 Ιανουαρίου, 2017 at 1:29 πμ

    Είναι φανταστικά! Πολύ πιο νόστιμα από τα digestive του εμπορίου!

    • Reply
      The Healthy Cook
      22 Ιανουαρίου, 2017 at 6:54 μμ

      με κάνετε πολύ χαρούμενη! χαίρομαι που σας άρεσαν!
      σας ευχαριστώ για το σχόλιο 🙂

  • Reply
    Μπισκότα Digestive Χωρίς Γλουτένη - Gluten-Free Digestive Cookies - The Healthy Cook
    14 Νοεμβρίου, 2017 at 12:06 πμ

    […] δοκιμάσω μια συνταγή που ήθελα εδώ και πολύ καιρό! Τα σπιτικά μπισκότα digestive, την πιο δημοφιλή συνταγή του blog, θα μπορούν να τα […]

  • Reply
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ
    24 Μαρτίου, 2018 at 10:32 πμ

    Καλημερα,τα μπισκοτακια ειναι τελεια με καστανη ζαχαρη και βουτυρο τα εφτιαξα και λιγο λιναροσπορο καβουρντιζμενο.Αν αντι για βουτυρο βαλω ελαιολαδο δεν θα ειναι πιο υγιεινο,η αλλαζει την συσταση και χρειαζονται αλλες αναλογιες στα υλικα?

    • Reply
      The Healthy Cook
      25 Μαρτίου, 2018 at 4:44 μμ

      Χαίρομαι πολύ που τα δοκίμασες!
      Για εμένα το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτά τα μπισκότα είναι η συνταγή όπως την δίνω, δηλ. με λάδι καρύδας και ζάχαρη καρύδας. Θεωρώ πως με αυτόν τον τρόπο είναι τα πιο νόστιμα που έχω φάει!
      Εάν τώρα θέλεις να τα δοκιμάσεις με ελαιόλαδο, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις ένα ελαιόλαδο με απαλή γεύση και άρωμα. Τα έφτιαξε μια φίλη με αυτό τον τρόπο και έβαλε 70γρ. ελαιόλαδο (το γράφει και πιο πάνω στα σχόλια). Τα δοκίμασα, και ήταν πολύ νόστιμα.
      Καλή επιτυχία!

  • Reply
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ
    5 Ιουνίου, 2018 at 1:39 μμ

    καλησπερα ,λοιπον μετα απο πολλες παραλλαγες κατεληξα στη ζαχαρη καρυδας και οχι στην καστανη 60ml ελαιολαδο και 60ml γαλα αμυγδαλου.Φτιαχνω καθε εβδομαδα διπλη δοση και θα ηθελα να ρωτησω μπορω να βαλω την ζυμη στην καταψυξη Η χαλαει?Γενικα ξερω οτι οι ζυμες καταψυχονται αλλα δεν ξερω για τη συγκεκριμενη συνταγη.Αν θα μπορουσατε να απαντησετε συντομα ,ευχαριστω!

    • Reply
      The Healthy Cook
      6 Ιουνίου, 2018 at 10:34 μμ

      Καλησπέρα Γεωργία! Χαίρομαι που σου αρέσουν και τα φτιάχνεις συχνά!
      Δεν έχω δοκιμάσει να τα βάλω στην κατάψυξη, αλλά πιστεύω πως μπορείς να το κάνεις. Όπως λες κι εσύ, τέτοιες ζύμες μπορείς να τις καταψύξεις, άρα γιατί όχι και αυτή. 😉
      Εάν τελικά το κάνεις, θα ήθελα να μάθω πως σου φάνηκαν.
      Σε ευχαριστώ και καλό σου βράδυ!

  • Reply
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ
    22 Ιουνίου, 2018 at 1:53 μμ

    Καλησπερα,ηθελα να ενημερωσω,οτι τελικα δοκιμασα τη ζυμη στην καταψυξη.Καμια διαφορα με την φρεσκια ειναι τελεια!Πολυ χαρηκα που βρηκα αυτη τη συνταγη!

  • Reply
    Marilena
    11 Σεπτεμβρίου, 2019 at 4:07 μμ

    Φαινονται πραγματικα λαχταριστα και θα τα φτιαξω οπωσδηποτε Ευη μου!
    Φιλακια απο την Αμερικη!

    • Reply
      The Healthy Cook
      11 Σεπτεμβρίου, 2019 at 11:08 μμ

      Πολύ χαίρομαι Μαριλένα μου! Ευχαριστώ 🙂
      Φιλιά πολλά!

  • Reply
    Σπιτικό Σοκολατένιο Ταχίνι - The Healthy Cook
    21 Αυγούστου, 2020 at 8:56 πμ

    […] Ταιριάζει τέλεια με τα Σπιτικά Μπισκότα Digestive και με τα Μπισκότα Digestive χωρίς […]

  • Reply
    Homemade Chocolate Tahini - The Healthy Cook
    21 Αυγούστου, 2020 at 8:59 πμ

    […] id=’78’]PS. It matches perfectly with Homemade Digestive Cookies and the Gluten-free Digestive […]

  • Reply
    Μπισκότα Digestive Χωρίς Γλουτένη - The Healthy Cook
    21 Αυγούστου, 2020 at 9:02 πμ

    […] δοκιμάσω μια συνταγή που ήθελα εδώ και πολύ καιρό! Τα σπιτικά μπισκότα digestive, την πιο δημοφιλή συνταγή του blog, θα μπορούν να τα […]

  • Reply
    Υγιεινός Σοκολατένιος Κορμός - The Healthy Cook
    15 Σεπτεμβρίου, 2020 at 9:18 μμ

    […] σοκολάτα, χρησιμοποίησα φουντουκοβούτυρο με κακάο, μπισκότα digestive και τσάι pu’erh. Μου αρέσει να γνωρίζω καινούργια […]

  • Reply
    Έλενα
    6 Οκτωβρίου, 2020 at 7:59 μμ

    Καλησπέρα! Υπέροχη συνταγή, θέλω πολύ να την δοκιμάσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ αντί για ζάχαρη να βάλω μέλι!

  • Reply
    Υγιεινή Σπιτική Πραλίνα Φουντουκιού (Nutella) - The Healthy Cook
    22 Μαρτίου, 2021 at 1:26 μμ

    […] ).  Μπορείτε για παράδειγμα να την συνδυάσετε με τα σπιτικά μπισκότα digestive, με τις τηγανίτες μπανάνας, με μάφινς όπως αυτά, να […]

  • Leave a Reply